locatie 12 ambachten

Te koop: ecologisch experimenteer- en kenniscentrum DE TWAALF AMBACHTEN aan de Mezenlaan 2 te Boxtel. Ik vind het wel jammer eigenlijk. De Twaalf Ambachten is het oudste nog bestaande milieucentrum van ons land. Helaas moeten ze nu, na bijna 35 jaar, hun centrum sluiten door gebrek aan inkomsten. Ze beraden zich nog op hun toekomst zónder vaste plek.

Dat biedt echter wel een prachtige kans voor een woongroep of gezamenlijk wonen project op ecologische basis!

Het gaat om een woonhuis, bosperceel (7300 m², eventueel uit te breiden naar ruim 11.700 m²) en bijbehorende gebouwen in het buitengebied van Boxtel en Esch (Brabant). Voorzien van eigen waterzuivering, zonnecellen en waterloze toiletten. Naast het woonhuis van ca 400 m³ ook een bedrijfsruimte van ca 150 m² , een karakteristiek koepelgebouw van ca 55 m², een grote zwemvijver, een kleinere vijver, een paardenbak, een enorme diversiteit aan beplanting en een nauwkeurig beheerd bosperceel.
De vraagprijs is momenteel 415.00 k.k.

Dit biedt enorm veel mogelijkheden. Het is een geweldige kans voor elke woongroep die echt iets met milieubewustzijn wil doen, en ik help je graag om dit te realiseren.

Heb je interesse? Neem dan vooral contact op voor begeleiding!

Meer over de locatie vind je op Funda.

Dit bericht is geplaatst in aangeboden, nieuws, pand of locatie met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op locatie 12 ambachten

  1. Woongroepcoach schreef:

    De Twaalf Ambachten is intussen verkocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *