Staan we alweer in de krant!

Goh, wat leuk, let ik even niet op, sta ik alweer in de krant!

Afgelopen week stonden er zelfs in meerdere kranten artikelen over woongroepen en de Woongroepcoach. Daaronder in elk geval het Nederlands Dagblad en de Gelderlander.

Grappig dat een quote van mij als titel is gebruikt. Maar gelukkig bestaat het artikel niet alleen uit een interview met mij en Roeland Slagmolen, en is het omgeven met interessante inkijkjes in bestaande woongroepen zoals woongroep De Wonne uit Enschede en de Lavendelstraat in Haarlem. Dat is maar goed ook, want anders had de nadruk wel erg veel op het financiële aspect gelegen. Dat in een woongroep wonen goedkoper kan zijn is helemaal waar, maar wat mij betreft lang niet het enige belangrijke aspect.
Evengoed een tof artikel!

Leuk, die groeiende aandacht voor allerlei vormen van gezamenlijk wonen en woongroepen! En terecht ook, want steeds meer mensen ontdekken dat het ze een goed idee lijkt om meer met elkaar te delen dan de stoep. Gezamenlijk wonen in zelfbeheer is booming!

Lees hier het artikel uit het ND [pdf]: In een woongroep deel je meer met je buren dan de stoep

Dit bericht is geplaatst in nieuws, pers met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *